Мени
Вашата кошничка

Темно сина Паричник

 Темно сина Паричник
 Темно сина Паричник
 Темно сина Паричник
 Темно сина Паричник
Дополнителни 30% во кошничка
 Темно сина Паричник
 Темно сина Паричник
 Темно сина Паричник
 Темно сина Паричник
Безбедно купување
Најдобри безбедносни карактеристики
Бесплатна достава
Бесплатна достава над 2000 денари
Бесплатна замена
Бесплатна замена
Темно сина Паричник
Брза испорака
Испорака во рок од 24 часа.
Замена од продавница
Производот што сте го купиле може да го замените во продавница
Замена
Производот што сте го купиле може да го вратите бесплатно преку карго
  • Model: CZ190004-591-1
1,090ден
Ex Tax: 1,090ден
Опис на производот
БОЈА Темно сина
Тип на култура Вистинска кожа
Група производи Паричник
Дезени Кожа
Состав 100% Кожа
Сезона 4 Сезони

Whatsapp разговор

Работно време: 10:00 - 22:00 часот (GMT+1)