Вашата кошничка
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 2000 ДЕНАРИ!
  • ИСПОРАКА ВО РОК ОД 2-3 ДЕНА

За нас

ЗА НАС

Започнувајќи ги главните активности во 1998 година како Ayaydın Group и подоцна во 2012 година со својот главен бренд Tudors, наскоро стана важен актер во малопродажбата, и играше кон раководството на пазарот на кошули во Турција.


Во последниве години, по серијата локални успеси, зголемениот меѓународен интерес за брендот и визијата на Тудорс да стане меѓународен бренд, резултираше со раст на брендот. За многу кратка временска рамка, Тудорс веќе го постави своето знаме во 16 земји со своите 240 продавници и непрестајно се одвива со цел да биде најуспешниот бренд за кошули на глобално ниво.

 

Tudors, кој за кратко време од 2013 година постигна голем успех на полето на е-трговија, денес без забавување продолжува со меѓународните активности за е-трговија.

Нудејќи широк спектар на машки кошули и додатоци, брендот одговара на секое барање и се прилагодува на секој момент од животот. Tudors комбинира безвременска елеганција и удобност со пристапни цени и висок квалитет во своите дизајни.


Целта да се биде најуспешен бренд на кошули во светот продолжува со несмалено темпо, со тоа што останува високо доверлив и иновативен со широк избор на колекции.

Тудорс дооел Скопје     

ул.М.Х.Јасмин бр.7 тц.Рамстор                        

ЕДБ 4080012528734         

ЕМС 6783899                  

жиро сметка  270067838990185 

Халк банкa           

Емаил :  info@tudors.mk

Телефон: 02 311 9987       

Веб сајт : www.tudors.mk