Вашата кошничка
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 2000 ДЕНАРИ!
  • ИСПОРАКА ВО РОК ОД 2-3 ДЕНА

Контактирајте нè

Нашите продавници
Skopje City Mall
приземје тел 02/3071594
citymall@tudors.mk
East Gate Mall
Прв кат 02/3111826
tudorseastgate@gmail.com
Ramstore Mall
приземје тел 02/3232209
ramstore@tudors.mk
Palma Mall
приземје тел 044/377047
palma@tudors.mk
GTC
приземје тел 02/3220464
gtc@tudors.mk
Bitola
Широк сокак тел 047/241454
tudors.bitola@tudors.mk
Дирекција
Кирил и Методиј 52 1/4 тел 02/3119987 моб 070 355704
info@tudors.mk
La Plaza Mall
La Plaza Mall прв кат 031423367

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Нашата локација

TUDORS
ул.маршал тито бр.41
Телефон
+38923119987